Milli Eğitim Vakfı Konursu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve kültür merkezi olma yolunda ilerleyerek; Konursu halkı ve çevre köylere model olmaktadır.

Misyon: Bütün öğrencilerin bilgili,becerikli,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve 21. yy´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.

Saatler: 08:30-15:00(Pazartesi bitiş saati: 15:50)
Yabancı Dil: Arapça, İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: iL GENELİNDE DÜZENLENEN SPORTİF YARIŞMALARA KATILIM SAĞLANIYOR.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI OKULUMUZCA 39 PROJE İLE DÜZENLENDİ.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(458) 224 4003

WEB - https://mevkonursuiho.meb.k12.tr

Adres - KONURSU KÖYÜ FATİH MEVKİİ OSMANGAZİ SK. MEV KONURSU IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO 10 İÇ KAPI NO 0 MERKEZ / BAYBURT

Yerleşim Yeri - Bayburt Merkez Konursu Köyü

Ulaşım Ulaşım Köye ait dolmuşlar ile yapılmaktadır. Ulaşımda bir problem yaşanmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bayburt merkezden 15 km kuzeyde yer almaktadır.