4 Ocak 2021' e kadar evlerinizde misafir olacağız

4 Ocak 2021' e kadar evlerinizde misafir olacağız

                      Dünyada ve ülkemizde salgının seyrinde yaşanan yükselişten, eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime devam eden öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın etkilenmemesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki kabine toplantısında alınan karar gereği, 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edeceğiz.

                    Bu süre içinde gerek EBA Eğitim ve Bilişim Ağı ,internet imkanı olmayan öğrencilerimiz içinse EBA TV ile okulu evlerimize taşıyacağız . Bu sürenin uzamaması için Sağlık Bakanlığı'nın uyarılarını dikkate alıp yaşantılarımızı bu şekilde düzenleyerek  Pandemi yayılma hızını azaltırsak belki Okullarımızın açılması daha öne alınabilir.

                   Çevrim içi Eğitim Öğretim dönemi ile ilgili bilgilendirme dosyasını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz. Çevrim içi ders programları EBA TV Canlı Ders Programları Bakanlığımızın öneri ve uyarılarını bu dosyada bulabileceksiniz. Mutlu sağlıklı yüz yüze eğitimlerde buluşmak dileğiyle...

21.11.2020 1370

meb_iys_dosyalar/69/01/759577/dosyalar/2020_11/21183827_Eba_CanlY_Ders_programY_bilgilendirmesi.pdf

İLETİŞİM

Adres:
KONURSU KÖYÜ FATİH MEVKİİ OSMANGAZİ SK. MEV KONURSU IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO 10 İÇ KAPI NO 0 MERKEZ / BAYBURT


Telefon
(458) 224 4003


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın